Multi gameri pasionati din vestul tarii cauta playstation Timisoara, xbox Timisoara, campionate Mortal Kombat, campionate FIFA, Virtual Reality  Timisoara, concursuri Dota, dar trebuie sa mearga in sud si in nord pentru a avea acces la toate tehnologiile de video gaming actuale.

Noi avem solutia! Acum prin simplul video games bar Timisoara ajungi in locul ce uneste jucatorii pasionati de jocuri si tehnologii din lumea jocurilor virtuale,

Wellplayed iti ofera o gama vasta de jocuri video, fie ca vrei sa te joci pe Playstation4, fie ca iti doresti sa experimentezi tehnologia virtual reality. Wellplayed iti ofera confort si produse adiacente pentru experiente unice, de neuitat.

Daca ar trebui sa te introduc in lumea Wellplayed, as aminti o intamplare petrecuta undeva prin Decembrie anul trecut legata de vestitul Axe, pe care toata lumea il stie de orc morocanos si scandalagiu, in special cand are Blink Dagger si tipa peste tot.

Era un joc de semifinala si echipa decisese ca el sa fie jungler, la Radiant, banditul de Rikimaru dadea tarcoale prin paduri in cautare de kill-uri. Cum Axe farma concentrat in liniste, se aude din camera de vis-à-vis un asurzitor “Goooool” si multe aclamatii, riki vine, fum, 2 backstab si mort……

Furie imensa, invie si ajunge pe stadion unde il mustreaza pana la lacrimi pe Cristiano Ronaldo, tot stadionul si pe baietii ce se jucau Fifa. Nebunie sau nu, poti crede ce vrei, vino si convinge-te singur!

Reusim sa punem laolalta cautari precum “playstation Timisoara”, “xbox Timisoara”, “VR Timisoara” si te incantam cu o multitudine de jocuri video, atmosfera placuta si produse ce iti completeaza jocurile preferate.

Sa nu omitem si faptul ca jocurile au ultimele update-uri si pach-uri, avem ultimele jocuri lansate pe piata si nu ne laudam J . Asa ca nu uita “video games bar Timisoara”!