De cate ori ai cautat tu sau prietenii tai o sala playstationsala xbox sau o sala calculatoare care sa indeplineasca conditiile tale de gamer?  Acum este mult mai usor! Vino si descopera Wellplayed, care nu este doar un internet cafe Timisoara, este locul in care adunam toti pasionatii de jocuri si nu numai.  Acum, WellPlayed va ofera patru etaje de joc pentru toate gusturile, incluzând, dar fara a se limita la, PS4, XBOX One, realitate virtuala si PC-uri performante.

WellPlayed, considerata locatia cu cea mai diversa colectie de jocuri din vestul României, este, de asemenea, un mediu extrem de prietenos si curat. Cauti sala playstationsala xbox sau sala calculatoare, gasesti totul intr-un singur loc, adaptat constant la nevoile tale de gamer.

WellPlayed Gaming Lounge Timisoara si-a deschis portile catre public in noiembrie 2015. Initial, doar un concept de internet cafe Timisoara cu 20 de PC-uri, a crescut de-a lungul anilor într-o comunitate mica pentru a aduna toti jucatorii.

Implementam în mod constant proiecte si idei noi, sperând sa devenim una dintre cele mai recunoscute entitati din comunitatea de jocuri din România.

Unele dintre proiectele noastre viitoare sunt fluxurile LIVE de zi cu zi ale personalului nostru care se ocupa de testarea celor mai noi jocuri de pe piata, provocându-se reciproc si concurând pentru titlul de cel mai bun jucator din oras.

Wellplayed gaming Lounge Timisoara va ofera tehnologia si confortul necesar pentru a petrece clipe virtuale unice impreuna cu prieteni. Cele patru etaje ale distractiei va asteapta. Plecand de la specialitati de cafea pana la gustari, sucuri si nelipsita bere rece, toate va asteapta in locatia noastra ce uneste toti pasionatii de gaming.

Nu uita de realitatea virtuala ce o avem pregatita pentru tine, paseste in noul nivel digital cu uimitoarele VR-HTC, ce aduc grafica si experienta jocului pe culmile cunoasterii.